Dark Mode On / Off

Johnnie Walker Blue label blended whisky

Johnnie Walker Blue label blended whisky
 Дойде времето да оповестя регламента за участие в играта, при която някой от вас ще спечели Johnnie Walker Blue label blended whisky / 200 мл./. Преди това искам отново да ви благодаря за доверието, което ми гласувате, посещавайки ФБ-страницата и сайта на Whiskeytemple. Пътешествието ми в света на уискито тепърва започва, но вярвам, че пътят ми ще бъде по-приятен във вашата компания. А сега по същество.

 Ето ги и правилата на играта. За да участвате в играта е необходимо да поставите коментар с поредния ви номер под публикацията ми във Фейсбук. Напр., първият ще напише „1“, а следващите ще съобразят номера си с този на предхождащия ги. Накрая ще обобщя списък с общия брой на участниците, оставили коментар по посочения начин, от който чрез сайт за произволно генериране на числа ще изтегля името на победителя от съставения с вашите номера списък. Допуска се поставянето само на един коментар за участие. Както вече споменах, всеки коментар се равнява на една заявка за участие. Ако обаче споделите публикацията, която съм публикувал във Фейсбук, то ще участвате в томболата с два поредни номера. Тук е мястото да споделя, че първи в списъка ще бъдат записани хората, които са я споделили. Т,е., първият споделил получава два номера 1 и 2, вторият споделил съответно 3 и 4, и така до изчерпване на хората, които са я споделили. След това в списъка ще бъдат включени, тези от вас, които са написали коментар. Отново пример – да речем, че двама от вас са я споделили. Те получават числа от 1 до 4. Първият коментирал получава 5, вторият 6 и т.н. Да вметна, че споделяйки публикацията вие изчерпвате възможността си за участие. С други думи, ако коментирате и споделите няма да получите три номера, а два, както ако само споделите поста ми. В тази връзка, да отбележа още нещо. Обикновено виждам кой е споделил мой пост във ФБ. Често обаче потребителските ви настройки не позволяват това и може да се получи, че ще виждам общия брой на споделянията, но не и имената на всички, които са го направили. Затова, ако не се откриете в списъка със споделилите я следва да ми удостоверите, че действително в срока на играта сте го сторили. Като спомненах срок на играта, да вметна, че тя започва от днес -12.10.2014г. и приключва следващата неделя – 19.10.2014г. След изтичането му ще ми трябва малко време да обобщя броя на участниците, след което ще изтегля победителя посредством споменатия сайт. Освен победителя ще изтегля още два номера. Ако спечелилият не се свърже с мен в срок на 7 дни от изтеглянето на жребия за победител се приема вторият, респ. третият номер. А как ще се свържете с мен? Чрез съобщение във Фейсбук, в което да ми предоставите адрес на Еконт/ Спийди в България, на който за моя сметка да изпратя наградата ви. 
И за финал: 1 коментар = 1 номер. 1 едно споделяне = 2 номера.
Мисля, че това е всичко засега. Освен да ви пожелая успех друго не ми остава. 🙂 
ВАЖНО!
За да не стават обърквания коя статия трябва да споделите пояснявам, че това е тази тук, която съм споделил и във Фейсбук профила на Whiskeytemple. Може да я споделите от там или от тук, но ако не се виждате в списъка със споделилите я или просто искате да сте сигурни, че аз ви виждам, ми драснете едно съобщение, в което може да приложите скрийншот на споделянето ви.
Последваща редакция: Не виждам имената на всички, които са я споделили във ФБ. Затова ви приканвам да ми пишете съобщение, към което да приложите  скрийншот или линк към споделянето ви, за да мога да ви впиша своевременно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчани статии