Dark Mode On / Off

Dalmore 12 y.o. single malt whisky 2.0.


 Неусетно изминава първата годишнина от началото на Whiskeytemple. Почти като на шега написах първото си ревю на 14.01.2014г. Постепенно броят на представените уискита нарастна. Вече надхвърля 100 и на дневен ред пред мен стои заветното ревю N 200, което предполагам ще напиша не до там далеч във времето. Освен увеличаващият се брой на дегустираните уискита расте и вниманието, което вие, приятели ми отдавате. Благодаря ви! По този повод реших да организирам една игра / т.нар. give away/ и да подаря на един от вас това прекрасно уиски – The Dalmore 12 y.o. single malt whisky / в края на статията ще откриете линкове към предишните ми ревюта на уиски Dalmore, в т.ч. и на Dalmore 12, както и интересни факти около историята на дестилерията/. 

 Тези от вас, които са харесали блога от по-отдавна вече знаят, че веднъж проведох подобна игра, в която подарих бутилка Johnnie Walker Blue Label whisky /200 мл./. Правилата, които въведох за нея ще приложа и за настоящата игра. Ето ги и тях:

 Право на участие в жребия за наградата дават коментирането на публикацията във Фейсбук или споделянето на самата статия. Коментирането носи един глас и следва да съдържа поредния номер на коментара. Напр. първият коментирал изписва „+1“, следващият „+2“ и т.н. Споделянето на статията от своя страна дава два поредни номера при финалния жребий. Да речем, първият по време споделил получава номера 1 и 2, вторият 3 и 4 и т.н. Важно! Споделилите статията ще бъдат вписани първи при окончателната подредба. След като бъдат изчерпани, ще премина последователно към коментиралите. Понеже не виждам всички споделяния от вас /поради настройки на Фейсбук/, ви моля, да ми пишете като ме уведомите за споделянето, по възможност прилагайки и скрийншот от профила ви. Възможно е да виждам, че сте споделили статията, но често тази информация е недостъпна за мен, поради което, ви моля, да ме уведомите своевременно, за да ви впиша под съответните номера, тъй като те са вашият късмет и някой друг може да ги заеме.
 Ако някой е коментирал статията във ФБ няма проблем да я и сподели, но това ше му донесе отново два номера. Няма пречка някой да я сподели, без да желае да участва в жребия. Ако решите само да я коментирате напишете номера на конентара си, съблюдавайки тези преди вас. 

 Играта започва от днес – 11.01.2015 г. и приключва на 22.01.2015г. След това ще обобщя окончателния списък, след което чрез сайт за произволно генериране на числа ще определя победителя, на когото ще изпратя за моя сметка бутилката.
  Освен победителя ще изтегля още два номера. Ако спечелилият не се свърже с мен в срок на 7 дни от изтеглянето на жребия за победител се приема вторият, респ. третият номер. А как ще се свържете с мен? Чрез съобщение във Фейсбук, в което да ми предоставите адрес на Еконт/ Спийди в България, на който да изпратя наградата ви. 
И за финал: 1 коментар = 1 номер. 1 едно споделяне = 2 номера.
Мисля, че това е всичко засега. Освен да ви пожелая успех друго не ми остава. 🙂 
ВАЖНО!
За да не стават обърквания коя статия трябва да споделите пояснявам, че това е тази тук, която съм споделил и във Фейсбук профила на Whiskeytemple. Може да я споделите от там или от тук, но ми драснете едно съобщение, в което може да приложите скрийншот на споделянето ви.
 Ето и линкове към ревютата на дестилати на The Dalmore, където освен бележките ми може да прочетете и повече за историята на това вкусно уиски. 🙂 
 The Dalmore 15 y.o. single malt whisky
The Dalmore 12y.o. single malt & The Dalmore 18 y.o. single malt whisky
The Dalmore King Alexander iii single malt & The Dalmore Cigar malt

2 Comments

  1. +1) Поздрави от Русе! Пожелавам успешна и по-богата нова 2015-та г. Наздраве!!!
    Димитър Тодоров

  2. Благодаря за хубавите пожелания! Връщам ги веднага! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчани статии